Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 17 - Main ini percuma dalam talian pendidikan permainan yang merupakan sebuah permainan A. Ishak Z. Çajupi Adem Jashari Permainan, Permainan Aliteracioni, Anafora Permainan, Permainan Antonimet, Permainan Asidenti, Kllinton Rang undang-undang Permainan, Permainan Fabula, Figura më e shquar e letërsisë së Rilindjes Kombëtare Permainan, and all free games on Fupa Games
   

Fun Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 17 Free Game

"Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 17"
A Free Online Game


Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 17

Click To Play

Free Game Plays: 466  Online Game Rating: Rate Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 17 Star 1Rate Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 17 Star 2Rate Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 17 Star 3Rate Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 17 Star 4Rate Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 17 Star 5 Online Bookmark:


Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 17 Online Information

Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 17 Category: Online Education Games
Description: Ky është një huaj nga Gjuha dhe Letërsia shqipe dhe e mengacara. Kuizi përmban 10 pyetje të ndryshme. Çdo pyetje ka 3 tutup 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra përgjigje është e saktë. Testoni njohuritë tuaja në Gjuhë dhe letërsi apo mësoni ato gjëra që nuk saya keni ditur. Inilah kuiz yang dari Albania Bahasa dan Sastera dan luar negara. Kuiz ini mengandungi 10 soalan yang berbeza. Setiap soalan mempunyai 3 atau 4 pilihan atau jawapan di mana hanya satu jawapan betul. Menguji pengetahuan anda dalam Bahasa??dan Sastera dan belajar perkara-perkara yang tidak anda kenali. This game is online.
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Developer: rapitful
Instructions: Check inside the game for instructions on how to play Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 17.

Link Code: | Embed Code: | IFrame Code:
Add this game to your web page!

Copy this code to your page

Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 17 Game Comments

Leave a comment about Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 17!
Sign up or Login to post a comment about Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 17!


If you liked Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 17 you might also like this game:  


DMCA | Privacy | Sitemap
Copyright © 2008-2014 Fupa Games Inc. Trademarks & Copyrights belong to their respective owners.