Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 16 - Main ini percuma dalam talian pendidikan permainan yang yang permainan Antonimet permainan Drama, Emri Permainan, Permainan letrare Figurat, Figurat stilistike Permainan, Permainan Foljet, Homonimet Permainan, Permainan Ismail Kadare, Jack London Permainan, Permainan Komedia, Kronikë në Gur Permainan, Permainan Kuize, Permainan Kuize, Kui and all free games on Fupa Games
   

Fun Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 16 Free Game

"Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 16"
A Free Online Game


Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 16

Click To Play

Free Game Plays: 464  Online Game Rating: Rate Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 16 Star 1Rate Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 16 Star 2Rate Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 16 Star 3Rate Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 16 Star 4Rate Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 16 Star 5 Online Bookmark:


Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 16 Online Information

Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 16 Category: Online Education Games
Description: Ky është një kuiz nga Gjuha dhe Letërsia shqipe dhe e huaj. Kuizi përmban 51 pyetje të ndryshme. Çdo pyetje ka 3 ose 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra përgjigje është e saktë. Testoni njohuritë tuaja në Gjuhë dhe letërsi apo mësoni ato gjëra që nuk i keni ditur. This is a quiz from Albanian Language and Literature and foreign. The quiz contains 51 different questions. Each question has 3 or 4 options or answers where only one answer is correct. Test your knowledge in languages ??and literature and learn things that you did not know. This game is online.
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Developer: rapitful
Instructions: Check inside the game for instructions on how to play Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 16.

Link Code: | Embed Code: | IFrame Code:
Add this game to your web page!

Copy this code to your page

Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 16 Game Comments

Leave a comment about Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 16!
Sign up or Login to post a comment about Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 16!


If you liked Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 16 you might also like this game:  


DMCA | Privacy | Sitemap
Copyright © 2008-2014 Fupa Games Inc. Trademarks & Copyrights belong to their respective owners.